За нас

LF предлага широк спектър от светлинни решения, в които влагаме дългогодишния си професионален опит. В нашата експертиза влизат интериорни и екстериорни проекти, осветление на офис пространства, индустриални обекти, частни къщи и апартаменти, търговски обекти, хотели и ресторанти, както и не на последно място осветление на градска среда.

Нашият екип се състои от специалисти с различни академични и професионални биографии от архитектурно, инженерно и хуманитарно образование. Това ни позволява да имаме иновативен и индивидуален професионален подход към всеки отделен проект. Работейки в партньорство с архитекти и проектанти, добавяме стойност към техните проекти.

Използваме светлината, за да трансформираме визуалното възприятие, създавайки уникална идентичност и добавяйки ново усещане към „суровия“ дизайн. Всеки проект е важен за нас. Всяка нова задача е предизвикателство.

Нашата мисия е да предложим най-добрите светлинни решения, създадени с най-модерните и енергоефективни технологии в осветителната техника.

Alt

Концепция

Създаваме светлинните концепции на база функционалните решения, нуждите на клиента, особеностите на архитектурната среда и техническите възможности.

Проектиране

Доразвиваме концепцията в технически издържано светлинно решение чрез употребата на подходящите осветителни тела с конкретни ъгли на излъчване, мощност, светлинен добив, цветна температура и всички необходими аксесоари за монтаж и употреба.

3D визуализации

Използваме софтуер от последно поколение за разработване на 3D визуализации на нашите светлинни решения. С цел да постигнем възможно най-реалистични визуализации използваме действителните фотометрични характеристики на осветителните тела. В 3D модела се залагат конкретните ъгли на излъчване и интензитети на телата.

Изпъление

Светлинното решение е „жив“ организъм. Всички осветителни тела трябва да бъдат правилно насочени, а системата за управление настроена. Това е последната и най-важна фаза, в която даваме живот на концепцията и дизайна.

Екип

Мариана Чалъкова

CEO & founder

Ивайло Коцев

мениджър проекти

Нина Лазарова

Quоtation & procurement manager

Пишете ни ако искате да ни споделите нещо