Light + living

30_07_2021

На ул. Света Гора 17, под мотото light+living се събират трийсет години професионален опит и експертиза в сферата на корпоративния, интериорния и светлинния дизайн.
Шоурумът се роди в стремежа на екипа ни да създаде уютно, елегантно и функционално място, в което да се настани богатото портфолио на компаниите ни – CDD и Light Factor. Основната ни мотивация бе да посрещаме клиентите си във вдъхновяваща атмосфера, която ги предразполага да се наслаждават максимално при избора си на интериорни решения, в компанията на нашите експерти.

Освен за срещи и диалог с клиенти, пространството ще бъде и домакин на събития, свързани с градска среда, лайфстайл и архитектура, както и организатор на серия от обучения, предназначени за младото поколение дизайнери и архитекти по теми, свързани с осветление, акустика и обзавеждане. Шоурумът е оборудван с най-съвременни технологии за презентации и виртуални посещения.
Пространството е отворено за всеки, който има отношение към емоция, визия и детайл в заобикалящата ни среда и има желание да живее в уютен дом, на който да се наслаждава ежедневно.

На място ще ви посрещне екип, готов да отговори на вашите въпроси с конкретни решения и идеи. Голямата цел е още стойност за градската среда, с качествен, функционален и устойчив дизайн.